Cotlet de Rechin si file de Pangasius

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ingrediente :
fileuri de Pangasius
cotlet de rechin
1 lamaie
200 ml vin alb sec
4 catei usturoi
sare, delikat, piper alb
faina
ulei ptr prajit

Mod de preparare


Preparare :

Fileurile si cotletul le condimentam cu sare, delikat si piper alb. Intr-un vas punem zeama de la o lamaie cei 200 ml vin si usturoiul pisat. Asezam bucatile de peste in aceasta marinata si o lasam acoperita la rece pentru 3-4 ore.
Intr-o farfurie punem cateva linguri de faina si fileurile le dam prin faina. Punem uleiul la incins si prajim cotletul mai intai . Apoi prajim fileurile panirate cu faina la foc mic pana devin aurii . Se serveste stropit cu zeama de lamaie sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cotlet de Rechin si file de Pangasius" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotlet de Rechin si file de Pangasius