Baccala Con Le Patate (baccala cu Cartofi)

Postat pe: 09-10-2012
(0)

Ingrediente

1 fileu de baccala
1 cutie mare rosii taiate mici
1 ceapa taiata pestisori
3 cartofi
3-4 linguri ulei de masline
putin piper
putin patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Baccala este un peste (cod), care este conservat cu multa sare. Este important ca pestele sa fie pus in apa rece pentru a se desara. Este indicat sa fie pus la desarat cel putin cu 4 ore inainte de-al pregatii, apa fiind schimbata la fiecare 1/2 ora. Altii spun ca se poate desara cu 24 ore inainte.

Pestele se clateste de apa in care a stat la desarat si se sterge cu un servet de bucatarie, dupa care se taie in bucati potrivite. Cartofii se curata de coaja, se taie in jumatate (pe lung), se felieaza si se pun in apa rece pentru a nu se oxida.

Rosiile se pun in cratita cu uleiul de masline, se adauga ceapa taiata si se lasa la foc mic 5 minute. Se adauga pestele, cartofii si se lasa sa fiarba la foc mic cam 20-25 minute, amestecind cu grija din cind in cind. Daca intre timp a mai scazut lichidul, puteti adauga putina apa calda. La sfirsit se adauga patrunjelul verde si putin piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Baccala Con Le Patate (baccala cu Cartofi)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Baccala Con Le Patate (baccala cu Cartofi)