Mentionez ca eu am pus mai mult basilico in loc de patrunjel ca ne place mai mult.
Se face in mojar o pasta din usturoi, sare patrunjel sau /si basilico, la urma uleiul.
Se piseaza si amesteca bine, se taie felii dovlecei si se amesteca cu pasta facuta in mojar, dupa care se pune proschiutto, cascavalul taiat bucatele si feliile de parmigiano si se dau la foc pentru 180-200 grade pana capata o culoare aurie.
Pofta buna!
Reteta am luat-o din culinar. ro si e foarte usoara si buna:
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii