Vinete Umplute la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • 100 g bacon
  • 250 g carne tocata
  • 6 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 25 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • sare

Mod de preparare

-se taie vinetele in doua si se pun la cuptor 15 min sa se inmoaie
-se scoate mijlocul cu o lingura
-se prajesc in ulei: usturoiul tocat, ceapa taiata marunt, rosiile fara pielita si samburi taiate marunt, baconul si carnea
-se lasa la prajit, iar la sfarsit se adauga faina, mijlocul scos de la vinete si vinul
-se prajesc toate 20 de min, iar apoi se umple vinetele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc