Vinete evantai

Postat pe: 27-07-2016
(0)

Ingrediente

3 vinete potrivit de mari
bacon
cascaval
6 catei de usturoi
sare
piper
ulei
3 rosii mici
porumb boabe

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei.

Mi s-a facut dor de vinetele mamei si i-am facut o vizita! Am cules vinetele, rosiile si usturoiul apoi, ajunsa acasa, am intrat in bucatarie ... Repede, pentru ca legumele sa fie proaspete si pline de savoare.

Asadar:

pasul 1: Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.

pasul 2: Condimentezi vinetele cu sare si piper.

pasul 3: Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.

pasul 4: Asezi vinetele intr-un vas termorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.

pasul 5: Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosiile spalate si taiate in sferturi, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.

pasul 6: Servesti totul imediat alaturi de familie, cu multa dragoste.
Aceste "Vinete-evantai" sunt delicioase si trebuie servite imediat. Daca vrei si iti place mancarea condimentata, mai poti adauga piper rosu proaspat macinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Vinete evantai" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vinete evantai
Cookie Settings