Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei.
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si i-am facut o vizita! Am cules vinetele, rosiile si usturoiul apoi, ajunsa acasa, am intrat in bucatarie ... Repede, pentru ca legumele sa fie proaspete si pline de savoare.
Asadar:
pasul 1: Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.
pasul 2: Condimentezi vinetele cu sare si piper.
pasul 3: Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.
pasul 4: Asezi vinetele intr-un vas termorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.
pasul 5: Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosiile spalate si taiate in sferturi, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.
pasul 6: Servesti totul imediat alaturi de familie, cu multa dragoste.
Aceste "Vinete-evantai" sunt delicioase si trebuie servite imediat. Daca vrei si iti place mancarea condimentata, mai poti adauga piper rosu proaspat macinat.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii