Vanata se cresteaza pe lung incepand de la varf spre codita, fara a taia pana jos, sa obtinem un evantai.
Uleiul cu oregano se face pasta in blender, sau il striviti cu chestia aia pisat usturoi...ce aveti la indemana
Se sareaza feliile de vanata pe ambele fete, se ung apoi cu uleiul aromat cu oregano.
Se presara apoi parmezan(cat mai mult, eu am avut doar un pic, as mai fi pus)
Se insereaza apoi cate 2 felii de rosii intre crestaturi
Se mai unge cu restul de ulei vanata pe dinafara si mai presarati parmezan daca vreti.
Se pune in tava de copt. se da la cuptor 45 min la 200C.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii