Vanata se cresteaza pe lung incepand de la varf spre codita, fara a taia pana jos, sa obtinem un evantai.
Uleiul cu oregano se face pasta in blender, sau il striviti cu chestia aia pisat usturoi...ce aveti la indemana
Se sareaza feliile de vanata pe ambele fete, se ung apoi cu uleiul aromat cu oregano.
Se presara apoi parmezan(cat mai mult, eu am avut doar un pic, as mai fi pus)
Se insereaza apoi cate 2 felii de rosii intre crestaturi
Se mai unge cu restul de ulei vanata pe dinafara si mai presarati parmezan daca vreti.
Se pune in tava de copt. se da la cuptor 45 min la 200C.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii