Urzicile curatate de impuritati, spalate in multa apa rece, se pun la fiert in apa clocotita cam 30 minute pana se inmoaie, amestecand mereu cu lingura de lemn. Le scurgem de apa, dar nu o aruncam, le tocam pe tocator cu un cutit. Punem ulei in tigaie sa se incalzeasca, adaugam urzicile tocate si mestecam intr-una adaugand faina in ploaie si zeama in care au fiert ca sa nu iasa vartoase. Dupa ce le-am frecat bine cu toata faina si am subtiit cu zeama, adaugam usturoiul tocat, mai da un clocot si la urma punem leustean verde tocat sau patrunjel.
SE serveste cu mamaliguta calda, este un deliciu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii