Se taie cartofii in felii subtiri, rosiile rondele si mozzarella tot feliute cat se poate de subtiri. Se pregateste tava, o ungem cu ulei si asezam in straturi: cartofii, rosiile, usturoiul taiat feliute, mozzarella, sare piper si stropim cu putin ulei.
Repetam pentru inca un strat si deasupra acoperim cu cartofi. Se da la cuptor (care a fost in prealabil incalzit) aproximativ 40 min la o temp de 150-170 grade. Cand stratul de cartofi de deasupra este aproape gata se scoate si se pune oul batut cu sare piper si cascaval. Se pune in cuptor pana face o crusta frumoasa.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii