Tocanita de gogosari rosii

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

gogosari 2 kg
smantana 300g
zahar 60g
sare10g
faina 150g
ulei 50ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Gogosarii se spala se curatza de cotor se taie bastonase de 3cm, dupa care ii inabusim in ulei adaugam apa, sarea, zaharul si la sfarsit faina amestecata cu smantana.

Se mai fierbe 2 min.
se serveste fierbinte cu orce fel de carne de la porc pui peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de gogosari rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de gogosari rosii