Tocanita De Dovlecel (cu Orez)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg de dovlecel
o ceapa
jumate de ardei rosu
jumate de ardei verde
o linguritza de foi de dafin
ulei de masline
condimente
o ceasca de orez

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata ingredientele si se taie marunt ceapa si ardeii (eu am bagat la robot si a iesit mai mult pasta ) se dau pe razatoare dovleceii, apoi se calesc ceapa si ardeii in putin ulei, dupa, se adauga dovlecelul si se amesteca bine toate, se lasa doua minute la calit si de aici se desparte reteta daca vreti: in prima varianta, se adauga orezul peste compozitie si se lasa la calit inca 2-3 minute impreuna si apoi se puna apa ( la o ceasca de orez se adauga 3 cesti de apa, insa... aveti grija sa alegeti orez cu bobul lung ca sa nu se sparga )

Se pun condimente si se lasa la foc mic pana ce orezul absoarbe toata apa, (daca vreti puteti baga la cuptor )

a doua varianta este ca se lasa la calit bine dovlecelul si separat se fierbe orezul si se pun pe farfurie impreuna
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita De Dovlecel (cu Orez)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita De Dovlecel (cu Orez)