Ardei sa fie si galbeni si rosi.
Mai intii coacem ardei pe o tabla ,dupa ce sau copt ii curatam de coaja , cotoaresi de simburi.
Ii desfacem si asezam peun platou. Separat punem ceapa la prajit cu putin ulei si morcovu dat pe razatoarea cea mica. Dupa ce sa prajit ceapa cu morcovu adaugam ardeiu taiat marunt sau desfacut fisii, si punem vegeta dupa gust , lasam sa fiarba toate la un loc pina ce scade zeama si adaugam o lingura de pasta de rosii, mestecam bine sa se incorporeze pasta de rosii.
Cind este gata de fiert se adauga putin patrunjel verde si marar daca va place gustu .
Se serveste cu putin usturoi si mamaliguta calda.
Daca nu ti post se poate servi si cu smintina deasupra
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reţetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Nu este nici un secret că îmi place foarte mult blatul de negresă,...
Negresă cu cremă de brânză (urdă)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii