Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei si apa pana se inmoaie bine. Apoi se adauga rosiile decojite si tocate marunt si se fierbe pana se formeaza un sos consistent. Se adauga ardeii care au fost copti si curatati de pelita se mai adauga putina apa si se mai fierbe cam 15 min.
La final se adauga smantana ain care am pus lingura de faina, se potriveste de sare si piper se mai tine 10 min.
Se serveste cu mamaliguta calda ... sau dupa cum doriti
Pofta buna !!!
O supă fină franțuzită, de fapt am creat o combinație între 3 feluri de brânză cremă (de conopidă, de...
Supa crema din conopida, cartofi mov si branza BrieO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii