Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime. Intr-o tava unsa cu ulei de masline, punem alternativ felii de dovlecel si de rosii. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Intre timp batem oul impreuna cu cele doua linguri de smantana si de branza.
Dupa cele 15 minute, scoatem tava din cuptor, punem peste legume sosul de branza si presaram ierburi de Provence. Introducem apoi tava din nou in cuptor pentru 20 de minute.
La momentul servirii presaram patranjel proaspat tocat. Va doresc pofta buna! ! !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii