Taietei de Orez cu Pui, ciuperci, Ghimbir si Spanac

Postat pe: 30-03-2011
(0)

Ingrediente

taietei de orez pentru 2 persoane
pulpe de pui sau piept cam 300 gr ciuperci champignon 2-300 gr ghimbir
usturoi 1 catel
sare
piper
sos de soia 2-3 l-ri
spanac crud 2-3 maini bune
seminte de susan
cascaval
chilli

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Am fiert 2 pulpe de pui intregi simplu, doar in apa cu sare si apoi le-am dezosat. Ciupercile proaspete le-am taiat felii si le-am pus in tigaie cu putin ulei de masline.

Am adaugat asa: un catel mare de usturoi ras, o bucatica de ghimbir cat degetul mare, si ea rasa, puiul, sos de soia cam o lingura, si le-am lasat 5 minute. Am mai pus apoi 2 maini bune de spanac proaspat si a mai stat vreo 5=8 min pe foc. Sare nu am pus pt ca sosul de soia e sarat.

Am amestecat totul cu taieteii de orez, mai puneti o l-ra sau 2 de apa in care au fiert taieteii, radeti niste cascaval si presarati seminte de susan. Delicios!

Ca imbunatatire, am pus si niste ulei cu chilli, merg si seminte daca va place picant.
Pofta buna! :)
In farfurie adanca, presarati chilli si seminte de susan deasupra, daca aveti frunze de coriandru nu mai zic ...:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Taietei de Orez cu Pui, ciuperci, Ghimbir si Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Taietei de Orez cu Pui, ciuperci, Ghimbir si Spanac