Ingrediente

4-5 dovlecei subtiri, mici
un morcov
un pastarnac
o ceapa uscata
o bucata de telina
un ardei capia rosu
2 linguri cu ulei
2 l supa de legume
200 gr taietei de casa
sare si piper dupa gust
cateva fire de patrunjel
frunzulite de busuioc proaspat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Taiem dovleceii in cuburi potrivit de mari si ii asezam intr-un vas, ii stropim cu ulei si acoperim cu un capac pentru a fierbe inabusit (dovleceii isi vor lasa propriul suc).

Tocam restul legumelor dupa bunul plac si le adaugam peste dovlecei.

Lasam sa se caleasca usor (mai mult vor fierbe) si le condimentam dupa gust. Adaugam supa de legume si fierbem la foc potrivit pana incepe sa clocoteasca.

Adaugam taieteii si continuam fierberea penrtu inca 5 minute aproximativ.

Presaram verdeturile proaspat tocate si o servim calda, desi, chiar si rece este deosebita!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de dovlecei