Ciupercile le curatam, spalam si le taiem cubulete, gulia la fel. Morcovii si patrunjelul le taiem rondele. Taiem marunt ceapa si o calim pe 50 ml ulei, adaugam ciupercile si le saram lasandu-le la calit impreuna cu ceapa timp de 10 minute.
Stingem totul cu apa si adaugam apoi morcovii, patrunjelul si gulia. Lasam sa fiarba pana legumele sunt fierte si apoi adaugam patrunjelul verde tocat fin. Condimentam dupa nevoie cu delikat si sare.
Se poate adauga daca doriti si o mana de orez.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii