Ingrediente

800g varza alba
100g unt
o lingura faina
25 g cascaval
100ml smantana
3 oua
20 g pesmet
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata varza, se spala si se fierbe in apa cu sare.
Se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare; cand s-a racit se toaca fiodeluta. se stoarce in pumn pentru a indeparta apa.
Se unge cu unt si se tapeteaza o forma termorezistenta cu pesmet.

Se separa albusurile de galbenusuri.
Se amesteca 75g unt cu faina, 75 ml smantana, cascavalul ras, sare, si ceel trei galbenusuri. Se adauga varza tocata si albusurile spuma, care e incorporeaza usor.

Se toarna compozitia in forma unsa. Se amesteca untul ramas cu smantana si se toarna peste sufleu. Se presara pesmetul ramas.

Se coace 20 min. in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu de Varza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu de Varza