Ingrediente

# 1 kilogram de spanac
# 1 ceapa mare
# 2 catei de usturoi
# 1/2 cupa patrunjel maruntit
# 1/2 cupa marar maruntit
# 1/3 cupa ulei de masline
# 1 1/3 cupe orez cu bobul lung sau nedecorticat
# 1 1/3 cupe apa
# 5 1/3 cupe apa
# 2 linguri pelteu de tomate
# sare
# piper
# coriandru pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se curata si se spala spanacul. Se opareste spanacul in apa fierbinte si apoi se scurge. Separat se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul si cu uleiul de masline si se adauga spanacul stors, pelteul de rosii si 1 1/3 cupe apa si se fierbe pentru 1 minut.
Se adauga orezul spalat si apa pentru orez ( 5 1/3 ) si se lasa sa fiarba orezul pana scade. Se adauga sare, piper si coriandru dupa gust si se serveste cu patrunjel si marar proaspat.
Se pot adauga si 2 linguri de parmezan ras cat este calda mancarea si daca nu tinem post.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spanakorizo" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

christyansen
•  11.03.2011 11:36:02

am facut-o in postul Pastelor si a iesit f buna. multumesc

ramonix
•  10.03.2009 16:02:30

minunata ! nevasta-mea a ramas fara glas .........si eu fara o particica din degetul mare sting......maruntitul cepei a fost de vina !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spanakorizo