Spanac cu Soia II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac (proaspat sau congelat) 1 pachet soia (granule sau cuburi) 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se spala spanacul, se opareste in apa cu sare 10 min. , apoi se pune in strecuratoare. Dupa ce s-a stors se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga faina desfacuta intr-o ceasca cu apa si se lasa compozitia sa se lege, amestecand din cand in cand. Se pune o lingura de tomate, se potriveste de sare, piper si se da spanacul de o parte.

Se fierbe soia in apa cu delicat 10 minute dupa care se pune la scurs in strecuratoare. Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul razuit se calesc in ulei, se adauga soia, pasta de tomate, sare, piper dupa gust si se lasa pe foc inca 10-15 min. Se unge un vas cu margarina, se pune un strat de spanac, apoi toata compozitia de soia la sfarsit spanacul ramas si se da la cuptor pentru 20 min.

Este foarte buna calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa