Rosii Umplute cu Cus-cus

Postat pe: 28-08-2016
(0)

Ingrediente

6 rosii mari
100 g cus-cus
100 g bacon
150 g cascaval
ulei de masline
crema de orez Alpro
sare/piper
patrunjel verde

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h
Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea, uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute.
Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita, taiem partea superioara a rosiilor ca niste capace, dupa care scobim rosii cu ajutorul unei lingurite scotand miezul din interior.
Intr-o tigaie rumenim baconul taiat cubulete, dupa care luam de pe foc si adaugam cus-cusul, miezul tocat de la 2 rosii, cascavalul ras, patrunjelul tocat si condimente dupa gust (sare/piper).
Intr-un vas yena asezam rosiile umplute cu compozitia de cus-cus, turnam o canita de apa, apoi introducem la cuptor pentru 45 min. La foc potrivit.
Cand sunt gata se scot si se servesc calde stropite cu crema de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii Umplute cu Cus-cus" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii Umplute cu Cus-cus