Pilaf sarbesc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g orez
  • 2 cepe
  • 4 ardei grasi
  • 4 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei si se adauga orezul.Se pun 3 cani cu apa,sare,piper,rosiile si ardeii taiati felii si verdeata tocata.Dupa ce a clocotit,se amesteca si se da la cuptor la foc domol timp de 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa