Crestati putin rosiile spalate, opariti-le in apa clocotita, apoi treceti-le prin jet de apa rece, decojiti-le si taiati-le cubulete. Curatati de cotor si seminte ardeii grasi, spalati si taiati-i fasii lungi.
Tocati ceapa si usturoiul si caliti-le in ulei incins, pana se inmoaie si se aureste putin ceapa. Adaugati ardeiul gras si rosiile cubulete si inabusiti inca 10 min, amestecand din cand in cand. La sfarsit, turnati putin otet de vin, sarati si piperati, dupa gust.
Puteti sa-i adaugati cateva masline sau capere.
Serviti calda, simpla sau drept garnitura la orez, mamaliga sau diferite preparate din carne
Este o mancarica din ardei gras, pregatita in stil italian.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii