Reţetă de preparare a papanaşilor cu cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Reţetă de preparare a papanaşilor cu cartofi
500 gr cartofi
1/2 pahar faina
25 gr drojdie
2 linguri grasime
o lingura unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min

Reţetă de preparare a papanaşilor cu cartofi

Cartofii cruzi curatati de coaja se dau repede pe razatoare ca sa nu se innegreasca, se pun intr-o cratita sau castron se adauga drojdie de bere muiata in 1/4 pahar de apa rece, se sareaza, se pune faina (se poate adauga 1 ou). Toate acestea se freaca bine si se pun la loc cald sa creasca. Se iau apoi papanasii cu lingura imbibata in grasime si se prajesc in tigaie in grasime foarte bine incinsa. Mod de servire Se servesc fierbinti cu smintina sau cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor cu cartofi