Orez - Risotto cu Cascaval Afumat (Scamorza) si Rozmarin

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

Pentru 2 persoane:
150 gr orez
50 gr cascaval afumat (scamorza affumicata)
vin alb (eu nu am pus)
ulei /unt
rozmarin tocat
1/4 ceapa (eu nu am pus)
supa de legume (eu am pus de carne daca tot aia nu, aia nu macar supa sa fie :p)

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei sau unt, am sarit peste acest pasaj, se adauga orezul si se caleste pina devine usor transparent. Se adauga vinul alb si se lasa sa se evapore alcoolul (si peste acest pasaj am sarit.

Daca nu aveti un vin bun mai bine sariti si voi ca sa nu va rezulte orez cu miros de circiuma sau de doaga. Se adauga incet incet supa fierbinte, cu polonicul. Se amesteca si cind scade se mai adauga un polonic.

Dupa 15 minute (orezul tb sa fiarba cca 17-19 minute de obicei) se adauga rosmarinul tocat (nu puneti mult dc e proaspat caci e ff puternic parfumat) si apoi cascavalul afumat taiat cubulete, amestecati si inlaturati cratita de pe aragaz.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Orez - Risotto cu Cascaval Afumat (Scamorza) si Rozmarin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orez - Risotto cu Cascaval Afumat (Scamorza) si Rozmarin