Fierbeti cartofii in coaja in apa sarata, iar ouale tari. Curatati de coaja si feliati. Caliti in ulei incins ciupercile feliate.
Separat, faceti un sos alb calind putin faina in untul incins si stingeti cu lapte, amestecand continuu pana se ingroasa. Lasati la racit cartofii, ciupercile, ouale si sosul alb.
Amestecati-le toate adaugand 1/2 cascaval ras si condimentati dupa gust.
Turnati intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, nivelati si repartizati uniform smantana si restul de cascaval.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos.
Serviti imediat stropit cu putin unt topit sau cu sos de rosii, dupa dorinta.
Poate fi folosit si drept garnitura la friptura.
Este la fel de bun si rece cand efectul de mozaic este foarte bine pus in evidenta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii