Broccoli se rupe in buchetele mai mici si se pune la fiert cand apa incepe sa clocoteasca.
Se lasa cam 15 minute, dupa care se scurge si se lasa deoparte.
Intr-o tigaie wok punem ceapa taiata marunt cu putin ulei de masline, lasam cateva minute la foc mic, adaugam broccoli fiert si mazarea scursa de zeama.
Se pun condimentele, untul si putin ulei de masline.
Se lasa cateva minute dupa care se poate servi.
Pofta buna!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii