Se pun feliile de kaiser intr-o cratita sa se rumeneasca in putin ulei. Intre timp se toaca ceapa marunt si ardeii grasi fasii subtiri si se adauga in cratita peste kaiser pana se rumenesc si legumele.
Se pun apoi cartofii curatati si taiati cuburi si se pune apa cat sa ii acopere ca sa poata fierbe. Nu prea multa ca o s avem prea mult sos dupa aia si o sa semene mancarea noastra cu o ciorba. Se pune sarea si piperul si se lasa sa fiarba.
Cand au fiert si cartofii se pun rosiile tocate marunt, sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari. Se adauga verdeata si se mai condimenteaza daca este cazul. Se mai lasa 10 minute ca sa fiarba si sucul de rosii.
Pofta buna!
La sfarsit se poate adauga si o cutie de ciuperci taiate, odata cu rosiile si sucul de rosii.
Pofta buna! ! !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii