Se pun feliile de kaiser intr-o cratita sa se rumeneasca in putin ulei. Intre timp se toaca ceapa marunt si ardeii grasi fasii subtiri si se adauga in cratita peste kaiser pana se rumenesc si legumele.
Se pun apoi cartofii curatati si taiati cuburi si se pune apa cat sa ii acopere ca sa poata fierbe. Nu prea multa ca o s avem prea mult sos dupa aia si o sa semene mancarea noastra cu o ciorba. Se pune sarea si piperul si se lasa sa fiarba.
Cand au fiert si cartofii se pun rosiile tocate marunt, sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari. Se adauga verdeata si se mai condimenteaza daca este cazul. Se mai lasa 10 minute ca sa fiarba si sucul de rosii.
Pofta buna!
La sfarsit se poate adauga si o cutie de ciuperci taiate, odata cu rosiile si sucul de rosii.
Pofta buna! ! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO ciorba asa cum o facea bunica.
Ciorba din sira de porc cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii