Se pun feliile de kaiser intr-o cratita sa se rumeneasca in putin ulei. Intre timp se toaca ceapa marunt si ardeii grasi fasii subtiri si se adauga in cratita peste kaiser pana se rumenesc si legumele.
Se pun apoi cartofii curatati si taiati cuburi si se pune apa cat sa ii acopere ca sa poata fierbe. Nu prea multa ca o s avem prea mult sos dupa aia si o sa semene mancarea noastra cu o ciorba. Se pune sarea si piperul si se lasa sa fiarba.
Cand au fiert si cartofii se pun rosiile tocate marunt, sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari. Se adauga verdeata si se mai condimenteaza daca este cazul. Se mai lasa 10 minute ca sa fiarba si sucul de rosii.
Pofta buna!
La sfarsit se poate adauga si o cutie de ciuperci taiate, odata cu rosiile si sucul de rosii.
Pofta buna! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii