Mamaliga in Straturi cu Fasole si Ciuperci

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

Mamaligutza mai virtoasa :
3 cani apa si 1 plina cu virf de malai
2 pumni de ciuperci curatate si taiate
1 morcov mic ras
patrunjel tocat
sare
fasole boabe 1/2 conserva
margarina/ unt
citeva linguri de pulpa de rosii

Mod de preparare

Am facut o mamaligutza din 3 cani apa si 1 plina cu virf de malai... a iesit mai " tzapanoasa"...

2 pumni de ciuperci (mai mult codite si doar citeva palarii) inabusite cu un 1/4 de morcove ras pe razatoarea mica Cu un praf de sare. Si patrunjel la sfirsit daca vreti... Eu am pus morcov pt ca nu pun ceapa sau usturoi... voi puteti pune.

Fasolea rosie boabe (1/2 de cutie) scursa de zeama si clatita.

Putina margarina/unt si citeva linguri de pulpa de rosii (de la sticla... "pasata de pomodori grosa").

Am asezat in vasul de Jena un strat de mamaliga, apoi unul de fasole cu sare, piper si apoi sosul de rosii. Peste am pus un alt strat de mamaliga (data viitoare voi rasturna mamaliga pe foaie de copt si o voi intinde frumos dupa forma vasului ca pe o foaie de lasagna mai groasa) .

Peste mamaliga am asezat din loc in loc bucatele de margarina si apoi ciupercile...

Se da la cuptor vreo 15 min la foc mediu... si se lasa la racit 10 minute inainte de a fi servita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mamaliga in Straturi cu Fasole si Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mamaliga in Straturi cu Fasole si Ciuperci