 
		
	Caliti ceapa in unt cu praful de sare la foc mix aproximativ 20-25 de minute. Puneti faina, amestecati si lasati un minut.
 Turnati laptele, puneti nucsoara si mararul. Amestecati continuu iar cand sosul s-a ingrosat adaugati leurda si mai lasati 4-5 minute la foc mic apoi luati deoparte. Ajustati asezonarea si serviti cu ou prajit si optional bacon sau putina slanina prajita. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii