Se fierb lasagnele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si scot pe un servet curat sa se zvinte.
Se incinge cuptorul la 220 gr C. Se taie vinetele rondele cu o grosime de cca 0,5cm. Se zvanta bine si se aseaza in tava mare.
Se ung cu ulei (cu o pensula). Se coc in cuptor 1/2 ora.
Se taie rosiile rondele subtiri, se rad cascavalul si branza ( separat, nu se amesteca). Se curata usturoiul si se piseaza ( cu presa). Se scurge tonul.
Se pune f. putin ulei intr-o forma termorezistenta.
Se presara cascaval ras, se aseaza deasupra un strat de rosii peste care sepune o foaie de lasagna. Peste foaie se pune un strat dse vinete. Pe fiecare felie de vanata am pus o bucatica de ton, putin usturoi si f. putin sos de rosii.
Se repeta aranjamentul, terminand cu o foaie de lasagna, peste care se pune toata branza telemea rasa. Se da la cuptor pentru cca 30 min.
Se serveste dupa cca 10 min.
Sunt deosebit de bune.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii