Ingrediente

200 ml bulion de carne
100 ml lapte
100 g malai grisat
sare
piper
2 linguri ulei
nucsoara
4 rosii
1 vanata
100 g ciuperci champignon
1 ceapa
1-2 catei de usturoi
200 g boabe de fasole alba (din conserva)
1 lingurita rozmarin tocat
1 lingurita cimbru tocat
150 g cascaval ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Puneti la fiert supa cu laptele si putina sare. Turnati in ploaie malaiul si lasati sa fiarba la foc domol, 15 min, amestecand. Inglobati la sfarsit 1 lingura de ulei, piperul, nucsoara si sarea, dupa gust. Turnati imediat mamaliga intr-o tava unsa, intr-un strat gros de 1-2 cm si lasati la racit.

Intre timp, taiati cubulete legumele spalate si curatate.

Caliti in restul de ulei incins ceapa, usturoiul, tocate marunt si ciupercile feliate. Adaugati dupa cateva minute boabele de fasole scurse, vinetele si rosiile taiate cubulete mici si inabusiti inca 10 min. La sfarsit adaugati rozmarinul, cimbrul, sarati si piperati. Lasati la racit.

Pregatiti o forma de lasagna unsa (poate fi si de sufleu), asezati in ea 1/2 din foaia de mamaliga racita, 1/2 din umplutura de legume si presarati cu 1/2 din cascavalul ras. Repetati identic cu celelalte jumatati.

Dati la cuptorul incins, la 180 grade, pentru 15-20 min sau pana ce se rumeneste frumos.

Serviti calda.

Eu nu am avut fasole boabe si am inlocuit-o cu soia.
Este o reteta fara gluten.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lasagna cu Malai" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

me_elena
•  25.02.2010 00:14:16

yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lasagna cu Malai