Se taie cartofii felii si se aseaza un start de cartofi obisnuiti intr-un vas de yena uns cu putin unt, apoi un strat de cartofi dulci si tot asa pana se uple vasul.
Se incalzeste cuuptorul la 175 C (350F)
Intr-o craticioara se pune la fiert smantana, zeama de supa, sare, piper, cimbru, rozmarin si nucsoara si se lasa pana da in clocot, apoi se da la o parte si se toarna peste cartofi. Deasupra cartofilor se pun bucatele mici de unt si cateva marshmallow, se acopera cu folie de aluminiu si apoi se da vasul la cuptor cca 30 min, pana incepe sa fiarba sosul, apoi se da la o parte folia de aluminiu si se mai lasa inca 20 de minute, cat sa scada sosul cam la jumatate.
Se presara pe deasupra nucile si restul de marshmallows si se mai tine la cuptor inca 5-10 minute cat sa se topeasca bezelele si a se prajeasca putin nucile.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii