Ghiveci de Toamna

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

vinete
ardei de diferite culori
ceapa
morcov
o mana de fasole verde
ardei iute (optional)
1 lg delikat
3 lg ulei masline
4 cani apa
3 lg bulion de rosii
patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei. Tocam ceapa si morcovul si punem la foc, apoi adaugam si fasolea tocat marunt. Adaugam o cana cu apa, apoi punem ardei taiati fasiute si vinetele taiate cubulete.

Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert. Cand sunt moi (legumele) adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ghiveci de Toamna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci de Toamna