Curatim toate legumele.
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei. Tocam ceapa si morcovul si punem la foc, apoi adaugam si fasolea tocat marunt. Adaugam o cana cu apa, apoi punem ardei taiati fasiute si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert. Cand sunt moi (legumele) adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii