Ingrediente

1 kg cartofi
1/2 kg dovlecei
1/2 kg morcov
1/4 kg mazare sau fasole verde
1/2 kg rosii
5 cepe mari
1 ardei gras verde mare
1/2 varza alba
o legatura marar
o legatura patrunjel
usturoi
sare
piper
1 foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Ceapa si ardeiul taiate solzisori se calesc cu o ceasca de ulei.Se adauga in ordine morcovii,cartofii si dovleceii taiati rondele,mazarea(sau fasolea verde taiata bucati) si varza taiata felii.Se pune apa cat sa acopere
zarzavaturile si se lasa la fiert la foc lent acoperit.Cand s-au fiert se pune usturoiul pisat dupa gust,rosiile decojite date prin razatoarea mare,sare,piper si o foaie de dafin.Se lasa sa mai clocoteasca 10 minute si se presara verdeata tocata.
Se serveste cu salata verde.
Imi cer scuze ca nu pot posta poze dar din pacate nu am camera digitala,am uitat-o in tara.Sorry!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghiveci de post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  05.02.2009 21:21:39

Foarte bun acest ghiveci!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci de post