Ingrediente

1 floreta de broccoli
10 fire de sparanghel
1 ceapa rosie (mare)
ulei
1 ardei rosu
250-300 g ciuperci proaspete
ulei
sare
piper
usturoi

Mod de preparare

Se spala sparanghelul, se curata daca este nevoie. Ceapa se curata, se spala se taie marunt. Ciupercile se curata de coaja, se spala, se taie felii. Sparanghelul se taie bucati mici de vreo 4 cm.

In ulei incins se pune ceapa tocata, se prajeste, se adauga sparanghelul si broccoli, se prajesc cateva minute (daca e cazul se poate adauga cateva linguri de apa, poate 2 nu mai mult).

Intr-o alta tigaie se prajesc ciupercile si ardeiul. Dupa ce sant gata cele 2 compozitii se amesteca intre ele, se drege de sare si piper, se adauga usturoiul tocat marunt, se mai tine pe foc 1 minut si gata. Se serveste cald cu putin cascaval deasupra, daca preferati, ca si garnitura langa o carnita fiarta, friptura...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Garnitura de Leguma" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Garnitura de Leguma