1. Inmuitati usor untul, batandu-l intr-un bol cu o lingura de lemn. Eliminati apa rezultata, apoi adaugati ouale batute bine, sarea, iar apoi faina. Amestecati bine, apoi lasati 5-6 minute la frigider.
2. Incalziti 1,5l de apa cu putina sare, iar cand aceasta a dat in clocot luati, cu o lingurita, galuste din compozitie si fierbeti-le timp de 10-12 minute, reducand putin temperatura masinii de gatit.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii