Curatam vinetele de coaja si le taiem felii pe lung, le punem intr-un castron cu apa si sare cam o ora in modul in care sa iasa tot negrul din vinete apoi le scoatem si le uscam in hartie
Pregatim intre timp o tigaie cu ulei si punem la fript vinetele, apoi le punem pe hartie ca sa asoarba uleiul. Taiem mozzarella si punem o feliuta de vanata, una de mozzarella pe deasupra si apoi alta de vanata. Dupa le dam prin faina si prin ou si le frigem
Pofta buna
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii