Spalati rosiile.
Crestati fundul rosiei in cruce cu ajutorul unui cutit bine ascutit, procedeu ce va va ajuta sa indepartati coaja repede si usor.
Puneti apa la fiert si cand clocoteste, scufundati rosiile in apa fierbinte, timp de 15- 30 secunde (in functie de cat de coapte sunt rosiile) sau pana cand incepe sa li se desprinda coaja. Pentru aceasta operatiune ajutati-va de o lingura cu gauri si tot cu ea, transferati rosiile din vasul cu apa clocotita intr-un bol cu apa rece si gheata, unde le lasati pana sunt reci (apa rece impiedica rosiile sa fiarba excesiv).
Scoateti rosiile din apa si decojiti-le (indepartati pielita) cu ajutorul unui cutit, incepand cu locul crestat in cruce.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPasca fara aluat este solutia perfecta pentru acele momente in care chiar nu mai faci fata tuturor treburilor, dar totodata...
Desert pasca fara aluatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii