Se amesteca totul foarte bine,se potriveste de sare si piper. Daca compozitia este prea tare se pune putina apa minerala iar daca este prea moale se mai adauga pesmet. Se lasa la rece 30min.
Se modeleaza crochete cu mana uda, apoi se prajesc in ulei. Se scot pe servetele absorbante.
Se pot servi cu diferite garnituri, sosuri (de rosi, mustar, hrean)sau salate.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii