Se desface conopida buchetele, se spala si se opareste 5 minute in apa cu sare.
Se scoate din apa si se lasa la scurs.
Intr-un vas se bat ouale cu putina sare , cateii de usturoi pisati si faina,trebuie sa iasa ca un aluat de clatite putin mai gros.
Se tavalesc buchetelele de conopida prin acest amestec si se prajesc pe toate partile pana capata o culoare aurie.
Se poate servi cu salata de cruditati sau muraturi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii