Ingrediente

600 g ciuperci
miezul de la 2 felii de paine veche de o zi
3 catei de usturoi
patrunjel tocat fin
ulei
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
1. Se incinge cuptorul la 180 grade c. Apoi se spala ciupercile, se indeparteaza coditele, iar palariile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se dau la cuptor timp de 10 minute, stropindu-le din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.

2. Se amesteca patrunjelul tocat fin, usturoiul pisat, coditele tocate bine si miezul de paine faramitat.

3. Se scot ciupercile de la cuptor si se umplu amestecul de paine.

4. Se dau iarasi la cuptor pt. inca 10 minute, stropindu-le din cand in cand.
Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci la Cuptor II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ellaaa
•  22.06.2010 12:51:50

deja mi-a venit apa in gura. =p~
am sa incerc reteta cu siguranta!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci la Cuptor II