Caliti ceapa in uleiul incins.
Adaugati ciupercile feliate si lasati pe foc inca 8- 10 min, amestecand des sau pana ce ciupercile sunt facute si zeama lasata de acestea este scazuta.
Puneti smantana, supa / apa si lasati sa dea cateva clocote (2- 3 min).
Condimentati cu sare, piper, dupa gust, dati deoparte si lasati sa se raceasca.
Intre timp, prajiti feliile de paine la toast.
Ungeti-le cu unt pe ambele parti si taiati-le cubulete.
Asezati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt, pe cat posibil intr-un singur strat.
Presarati uniform ½ din cantitatea de cascaval ras.
Puneti in strat amestecul cu ciuperci si presarati cu restul de cascaval ras.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 10- 15 min, la 200 grade sau pana ce cascavalul este topit si frumos rumenit.
Scoateti vasul din cuptor si presarati deasupra cu patrunjel verde, tocat marunt (optional).
Serviti cat este calda, portionata. Puteti adauga deasupra 1 lingura de smantana (optional)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii