Ciulama de Praz (de Post)

Postat pe: 27-11-2014
(0)

Ingrediente

8 fire de praz
3 cepe potrivite
200 gr masline
100 g ulei
3 linguri faina
apa cat sa depaseasca prazul +200 ml pt compozitia de faina
sare
piper si vegeta se pun dupa gust

Mod de preparare

Prazul se taie rondele si se pune intr-o oala. Peste acesta se pune apa cat sa il depaseasca si se pune la fiert.

Maslinele se cresteaza de jur imprejur cu un cutit ascutit si se pun peste praz in momentul cand acesta a inceput sa fiarba.

Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei, dupa care se pune peste praz. Se lasa sa fiarba la foc mic, iar cand toate ingredientele s-au patruns se adauga faina amestecata bine cu apa (200 ml). Faina si apa se amesteca cu ajutorul unui tel.

Se lasa sa mai fiarba putin, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si vegeta.
Ciulamaua se serveste calda.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciulama de Praz (de Post)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciulama de Praz (de Post)