Ciulama de loboda verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Loboda verde (nu se foloseste loboda rosie) (sa zicem 10 legaturi mai mari)
  • 1 litru lapte
  • 2-3 linguri unt
  • 2-3 linguri faina
  • marar (2 legaturi)

Mod de preparare

Loboda verde se fierbe in apa clocotita cu sare, se strecoara si se bate cu mixerul.
Se fierbe laptele.
Separat se incalzeste untul, se adauga faina, avand grija sa nu faca cocoloase si sa nu se arda. Se adauga laptele fierbinte si se amesteca pana se ingroasa. Se adauga loboda, se mai da in cateva clocote.
La final se potriveste de sare si se adauga mult marar.


Se serveste cu mamaliguta.

Este super gustoasa. Merita sa incercati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)