Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, se toaca ardeiul gras se pune la calit peste ceapa, se adauga prazul tocat rondele si ciupercile taiate fasii subtiri. Se calesc toate si se adauga apa cat sa le acopere.
Dupa ce sunt fierte se adauga vegeta si piper si se face o ingrosala din 3 linguri de smantana si 2 linguri de faina si se adauga peste ciulama. La sfarsit se adauga frunze de patrunjel tocate.
Se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii