Spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri (ori cu razatoare speciala de feliat, ori cu un robot de bucatarie cu lama speciala de feliat).
Feliile obtinute le saram usor si le lasam 10 minute pana lasa apa, apoi le stergem cu un servetele de bucatarie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Feliile de dovlecel le asezam una langa alta, putin suprapuse (sodateste) apoi condimentam cu piper si ii stropim cu ulei de masline (daca ii doriti mai sarati puteti sa le mai puneti sare, dar avand ii vedere ca am pus sare la inceput am evitat acest lucru).
Dam la cuptor pentru jumate de ora intorcand tava din 10 in 10 minute sa nu se arda, eu i-am lasat putin cam mult: d
Buni pentru cei care vor sa fie in forma pe perioada verii!
Noi i-am servit alaturi de chiftelute din piept de pui la cuptor!
Sa aveti pofta!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii