Intr-un vas se caleste ceapa timp de 10 min. Pana se coloreaza usor.
Intre timp rad coaja de pe portocala iar miezul il tai cubulete. Si le adaug peste ceapa, apoi usturoiul, cartofii cubulete si ei, conserva de rosii, apoi zeama de supa. Las la fiert un clocot, apoi dau focul mic, pun capacul si las sa fiarba cca 20 de minute.
Dupa ce s-au fiert legumele, o las la racorit putin si o pun in robot sau la mixer (ce are fiecare) si o pasez. o decorezi in castron cu patrunjel.
Daca nu calesti zarzavatul in unt, poti in ulei si atunci iese un consome' de toata bunatatea. Incercati nu o sa va para rau. Succes!
In castoane, farfurii, cesti, ce prefera fiecare.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii