Ciorba de Rosii si Portocala (Ciorba Irlandeza)

Postat pe: 13-03-2011
(0)

Ingrediente

1 ceapa
50 gr unt
1 portocala
1 catel usturoi (mai mare si strivit)
2-3 cartofi (mai mari sau mai mici)
1 conserva rosii - 400 gr
300 ml supa facuta din cubulete

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Intr-un vas se caleste ceapa timp de 10 min. Pana se coloreaza usor.

Intre timp rad coaja de pe portocala iar miezul il tai cubulete. Si le adaug peste ceapa, apoi usturoiul, cartofii cubulete si ei, conserva de rosii, apoi zeama de supa. Las la fiert un clocot, apoi dau focul mic, pun capacul si las sa fiarba cca 20 de minute.

Dupa ce s-au fiert legumele, o las la racorit putin si o pun in robot sau la mixer (ce are fiecare) si o pasez. o decorezi in castron cu patrunjel.

Daca nu calesti zarzavatul in unt, poti in ulei si atunci iese un consome' de toata bunatatea. Incercati nu o sa va para rau. Succes!
In castoane, farfurii, cesti, ce prefera fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Rosii si Portocala (Ciorba Irlandeza)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Rosii si Portocala (Ciorba Irlandeza)