Ingrediente
● 1 ceapa |
● 1 punga de legume amestecate 400g din comert |
● 1 pastranac |
● 1 morcov mare |
● 400 g cartofi |
● patrunjel verde |
● condimente |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Am tocat la masinuta mea noua ceapa cu morcovul apoi le-am varsat in oala in putin ulei si le-am calit 1 minut. Boia n-am pus ca a fost rozie ciorba de la morcov.
Adaugam apa si varsam pachetul de legume. Apoi punem si cartofii taiati cubulete. Adaugam si pastrancul in oala pentru gust. Adaugam apoi condimente dupa gust si lasam sa fiarba sub capac.
La sfarsit punem patrunjelu taiat si servim ciorbita cu smantana sau fara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba De Legume" nu uita sa ii faci un review.
Adaugam apa si varsam pachetul de legume. Apoi punem si cartofii taiati cubulete. Adaugam si pastrancul in oala pentru gust. Adaugam apoi condimente dupa gust si lasam sa fiarba sub capac.
La sfarsit punem patrunjelu taiat si servim ciorbita cu smantana sau fara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba De Legume" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 26.11.2008 17:02:06
lti dau un sfat daca nu te superi, pune bors in ciorba,ca altfel se numeste supa si inlocuieste patrunjelul cu leustean verde tocat.......ai sa ma pomenesti cat de buna este!