Ingrediente

10 chiparusi dati in copt
2 chiparusi mai iuti
sare
ulei 100 ml
una bucata de ceapa rosie
marar
lamaie una

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
In spuza jarului din soba coacem chiparusii culesi din gradina.
Ii aruncam intr-un lighean cu un praf de sare peste ei sa se poata coji mai bine.

Tocam ceapa marunt si mararul, stoarcem zeama de la lamaie.
Punem chiparusii in vas, ceapa tocata si mararul, venim cu sare, ulei si zeama de lamaie.
Sa ai parte de o iahnie de fasole si sa vii cu chiparusi copti alaturi, sau poate o tochitura ca n povesti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiparusi Copti in Spuza" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiparusi Copti in Spuza